fredag den 4. maj 2012

Kalender 2012/2013

Så oprandt dagen, hvor de nye kalendere for skoleåret 2012/2013 blev uddelt. Effektive? Ja, men kønne? Njaaee.

Jeg har tidligere på året set et omslag lavet så det passede til kalenderen. Omslaget er set på en blog, men jeg kan desværre ikke finde bloggen igen.
Jeg har forsøgt mig med min egen udgave af et omslag og det kom til at se sådan ud.


Til selve bogomslaget har jeg brugt noget kraftigt karton. Det stiver ryggen godt af, så den ikke bukker. Jeg har beklædt bogen med et scrapark med skyer. Jeg har foldet det på traditionel vis, så jeg får de pæne hjørne. Se sidste billede.
Herefter har jeg skået et stykke brunt og et stykke oranget karton til, så jeg fik lige nøjagtig den mængde møster-ark og den mængde ensfarvet karton jeg ønskede. Det ensfarvet karton er skåret af i en længden, så det kan foldes med ind i bogen. Inden det orange karton er gjort fast, har jeg punchet med en Martha Stewart punch i kanten. Jeg synes fuglene er helt fantastisk, som de sidder der på rad og række.
Ryggen er lavet 3 cm bred. Dette har jeg valgt at gøre så jeg har plads til andre ting en blot kalenderen.


 På det orange karton har jeg sat en række bogstaver. Det er skåret i Bigshotten med Pixie Girl fra Sizzix. De tre dråber vand er nogle halvperler som er limet på. Da jeg mødte dem i butikken første gang, tænkte jeg "sikke noget bras", men jeg er gået hen og blevet lidt glad for dem.

 Elastikken som holder bogen lukket er gjort fast med to stjerne-brads på bagsiden.

Indenvendig har jeg sat et stykke brunt karton for at skjule bogbindingen. På den modsatte side tænker jeg, at der skal sidde en post-it blok. Men jeg håber at møde en i orange (det passer lidt bedre til en den kedelige gule vi alle kender).

Kalenderens første side bliver skubbet ind under et stykke karton som kun er gjort fast i de tre sider. På dette brune karton har jeg valgt at lave plads til mit skema. Jeg har skåret et stykke plastiklomme til og limet fast på de tre sider, så man kan skubbe skemaet ind. Jeg har punchet en halvcirkel i kanten af plasticlommen, så man kan få fat i skemaet.

Tak for kigget =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar