søndag den 30. september 2012

Scooter Tilda

Det er efterhånden lidt tid siden der har været aktivitet herinde. Tiden flyver afsted og det kreative har måtte vige for andre gøremål.

I sidste weekend gav jeg Heidi fra Dreampapers en hjælpende hånd med at flytte butikken fra den ene side af gaden til den anden. Det var super spændende og rigtig hyggeligt. Men hold fast der er mange dimser at flytte. I torsdags slog hun så dørene op for den nye butik - og nøjs hvor er den blevet fin og rummelig. Når man får mulighed for at hjæpe med at flytte er man jo automatisk nødt til at pille ved alle de mange ting (mindre godt for pengepungen) og det betød at jeg mødte nogle ting som jeg ikke kunne leve foruden. Bl.a. mødte jeg dette magnoliastempel kaldet Scooter Tilda.

 
Kortbasen er et stykke efterårsgrønt karton, hvorpå der er sat et stykke petroleumsblåt karton. Farverne er hentet i mønsterpapiret som jeg har lavet en bort af. 


Scooter Tilda er stemplet på et stykke glittet hvidt karton og skåret til med en die. Motivet er farvelagt med Promarkers og en hvis gelpen. Jeg har givet det en omgang brun sværte langs kanten for at det ikke stod så skapt ud fra det andet.


Rundt langs kanten er jeg sat et stykke organza-bånd. Jeg har lagt det i folder og gjort det fast med noget dobbeltklæbende tape.

 
Teksten er fra et Tim Holtz stempelsæt og er embosset med hvid embossingpulver.

Jeg synes, at Scooter Tilda er et meget anvendeligt stempel som kan bruges året rundt. Jeg vil i et senere indlæg vise stemplet brugt på et andet kort.

Tak fordi du kiggede forbi
/Malene =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar