torsdag den 22. marts 2012

Kasse til tebreve

Jeg har haft gang i denne skønne kasse med små rum, som passer perfekt til tebreve. Kasse her e tiltænkt til tomme tebreve, som min kære mor folder. Men kassen kunne også snilt bruges til ubrugte tebreve.
 Kassen er malet med olivengrøn acrykmaling. Herefter har jeg skåret 4 stykker limegrønt karton til så det passer til kassens sider. De er sprøjtet med fortyndet maling og får det lidt flammede look. Jeg har købt en omgang små sprøjteflasker hos den lokale kineser (den mand har alt!!) og de passer perfekt til fortyndet maling. Jeg har skrevet en tekst på forsiden og givet den et par sten.
 På toppen af kassen er der pyntet med en ordentlig bunke blomster. Roserne er lavet med en marianne-die. Morgenfruerne (eller hvad det nu er for en blomst) er lavet med en scalloppunch. Klip 8 cirkler. Sprøjt dem med rigeligt vand. Krøl dem sammen og lad dem ligge lidt. Fold dem nu ud igen. Lig dem i een bunke og sæt en brad igennem. Tag nu den første cirkel og krøl den sammen og brad'en, herefter den næste og den næste osv. Indtil videre min suverænt yndlingsblomst.

 Jeg har embosset tre sommerfugle på låget. Det gik, men man skal være lidt varsom med at embosse på plastic. Som i kan se, så er låget også blevet lidt bølget, men jeg har besluttet, at det er en del af charmen.
 Et nærbillede af blomsterne.
Indersiden af kassen er beklædt med møsterpapir. Og som i kan se, så passer kassen perfekt til tebreve.

Hav en god dag =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar